dimarts, 3 de març del 2009

INICI

Estic molt motivada en realitzar aquesta assignatura perquè la temàtica de la mateixa és l’actualitat real del dia a dia de la societat en qualsevol context, i particularment en el sòcioeducatiu, que és el que ens ocupa.
Com se’ns indica en iniciar l’assignatura, crec que no té tanta importància els continguts en sí, sinó les competències que ha de desenvolupar el psicopedagog en un context educatiu actual: amb persones de diferents races, cultures, ideologies i classes socials.
Sense haver començat l’estudi de la matèria, crec que les competències que se li requereixen a aquest professional són la capacitat d’adaptació als canvis, d’escolta, d’interacció, l’empatia,...
Per altra banda, el fet que es realitzi l’assignatura de manera pràctica, participativa i partint del treball col·laboratiu amb la resta dels companys (gràcies a l’eina del blog) facilita un aprenentatge significatiu.
És el segon semestre que realitzo un blog per una assignatura i tot i que el primer el repte va ser molt gran també el procés d’aprenentatge va resultar molt gratificant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada